Για Εμάς

Από την πρώτη μέρα λειτουργίας μας, η GPM Greece Services διακρίνεται για την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών, με αξιοπιστία, υπευθυνότητα και άψογο επαγγελματισμό.

Με σεβασμό στον εκάστοτε πελάτη, η ομάδα της εταιρείας μας δουλεύει εντατικά για την άριστη εξυπηρέτησή σας στον τομέα της διαχείρισης ακινήτων.

Η έδρα της εταιρείας είναι στην Αμερική, ενώ υπάρχουν γραφεία και στο Πεκίνο της Κίνας.

Δραστηριοποιούμαστε στο property management ακινήτων στην Αθήνα και, πιο συγκεκριμένα, στη διαχείριση επιπλωμένων κατοικιών και τουριστικών καταλυμάτων που προσφέρονται είτε για μικρά, είτε για μεγάλα διαστήματα διαμονής. Προσφέρουμε ανακαινισμένα διαμερίσματα και στούντιο υψηλής αισθητικής, πλήρως επιπλωμένα και εξοπλισμένα με όλες τις ανέσεις. Τα σπίτια μας είναι διακοσμημένα με μοντέρνα έπιπλα, σε minimal design και προσφέρουν όλες τις σύγχρονες παροχές για μια μοναδική εμπειρία φιλοξενίας!

Στόχος μας, στη GPM Greece Services, να διασφαλίσουμε στους πελάτες μας μια άνετη διαμονή σε ένα ζεστό "feel like home" περιβάλλον. Δουλεύουμε εντατικά, για να έχετε ένα φιλικό και παράλληλα πλήρως λειτουργικό σπίτι, που θα καλύπτει κάθε σας ανάγκη.

Στο πλαίσιο των υπηρεσιών μας, παρέχουμε επίσης διαχείριση λογαριασμών, τεχνική υποστήριξη και, γενικότερα, υποστήριξη σε ό,τι άλλο μπορεί να χρειαστείτε για να γίνει η διαμονή σας ακόμα πιο εύκολη! Όλα τα σπίτια που διαχειριζόμαστε βρίσκονται στις καλύτερες περιοχές της Αθήνας, κοντά σε κεντρικές αγορές και σε στάσεις των μέσων μεταφοράς, ώστε ο επισκέπτης της πόλης να απολαμβάνει την αστική ζωή στο έπακρο.


Εξυπηρετούμε τουρίστες - ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο!

Εμπιστευθείτε την εμπειρία και την αξιοπιστία μας!


Οι Υπηρεσίες μας:

  • Διαχείριση κρατήσεων μακροχρόνιας ή βραχυχρόνιας μίσθωσης.
  • Επικοινωνία με τον πελάτη 24 ώρες/365 μέρες το χρόνο.
  • Επαγγελματική φωτογράφιση.
  • Προβολή του ακινήτου σε όλες τις διεθνείς πλατφόρμες.
  • Αναλυτικό report κρατήσεων.
  • Check in- Check out service.
  • Προετοιμασία ακινήτου και υποδοχή επισκεπτών.
  • Υπηρεσίες για μισθώσεις εξοχικών κατοικιών.

Για μεγάλη περίοδο κρατήσεων, υπάρχουν ειδικές προσφορές!

Καινοτομούμε & διακρινόμαστε στη διαχείριση ακινήτων!
Η ομάδα της GPM Greece Services είναι στη διάθεσή σας ...

Property Management ακινήτων στην Αθήνα.
Αξιόπιστες συναλλαγές με Υπευθυνότητα!